Company History

OORSPRONG

We begonnen ons carrosseriebedrijf in augustus 1996, in het pand aan de 2e Poellaan midden in de Bollenstreek te Lisse. Drie maanden later presenteerden we onze eerste zes-deurs limousine met een 3-zits middenbank; "De Remetz zes-deurs limousine op basis van de Mercedes-Benz E-Klasse W210". Dit was de start voor de productie van vele zes-deurs limousines.

Later in 1998 produceerden we de eerste "Conference" vis-á-vis head of state limousine. Vanaf dat moment hebben we ons gericht op de productie van vele luxe limousines, executive auto's en andere op maat gemaakte en special purpose voertuigen.

Vandaag de dag richt RemetzCar zich met name op high-class verlengingen en exterieur/interieur modificaties van luxe voertuigen van verschillende automerken voor een zeer gedistingeerd cliëntèle wereldwijd.

KWALITEIT

We werken met de nieuwste technologie uit de automobielbranche, gecombineerd met ouderwets vakmanschap. Onze afdeling Research & Development streeft er continu naar om de bestaande technieken te verbeteren. Onvervalste aandacht voor detail en perfectie is het fundament van ons beroep. We genieten van het werken in een team van experts, die de uitdaging aangaan om onze producten naar een nog hoger kwaliteitsniveau te brengen.


Company History