Vehicle Individualization

INDIVIDUALISERING.


NIEUW OF GEBRUIKT

Bij de ombouw van uw droomauto gaat RemetzCar er in principe vanuit dat u zelf het basisvoertuig aanlevert. Het is echter ook mogelijk om een totaalpakket af te nemen waarbij wij de betreffende basisauto voor u aanschaffen.

Heeft u een gebruikte voertuig die u wilt laten verlengen of ombouwen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Vraagt u onze adviseurs om meer informatie. We denken graag met u mee.

PERSONALISEER UW OMGEVING

Hoe wilt u uw omgeving gebruiken?
Moet het een mobiel kantoor zijn? Moet het entertainment kunnen bieden? Heeft het extra faciliteiten en weelderigheid nodig? Wat uw behoeften ook zijn we kunnen alles doen om aan uw wensen te voldoen.

VISUALISATIE

Wenst u een hogere graad van privacy of moet de kleur van de stoffering overeenkomen met uw individuele specificaties, alles is mogelijk. RemetzCar kan ook vakkundig een groot aantal audio- visuele systemen installeren om uw auto in te zetten als middelpunt van uw digitale wereld.

Voor voorbeelden gan naar onze CUSTOMIZATION pagina.


Personaliseer uw interieur van uw normale sedan met een wegklapbare schrijf/werktafel.

Alle soorten elektronica zijn beschikbaar. Van state-of-the-art hifi systemen tot bluetooth communicatie en internet integratie.

Geïntegreerde koelkast voor koude dranken.


Personaliseer uw interieur met op maat gemaakte wegklapbare schrijf/werktafels.

Privacy gordijnen voor alle ruiten, elektrisch of handmatig.

Op maat gemaakte luxe bekleding met kleur stiksel.