RemetzCar Framebouwchassis Mercedes E213

Remetz Framebouw chassis

RemetzCar produceert in eigen fabriek verlengde luxewagens, executive auto's en 'special purpose' voertuigen, maar bouwt tevens verlengde framebouw chassis voor andere carrosseriebedrijven.

Het verlengen van chassis is onze specialiteit, daarmee onderscheiden we ons van andere autoverlengbedrijven. Met ruime ervaring behandelen we zowel staal als aluminium.

“Met een RemetzCar product bent u verzekert van de hoogste kwaliteitsnormen”

RemetzCar Framebouwchassis Tesla model S

FB Chassis Tesla Model S

Framebouw Chassis op basis van de Tesla Model S. RemetzCar transformeert de sportieve elektrische Tesla nu ook tot een Framebouwchassis. De emissieloze sedan blijkt de ideale auto voor duurzaam vervoer en staat garant voor een milieubewuste en muisstille uitvaart. Lees verder...

RemetzCar Framebouwchassis Mercedes E213

FB Chassis Mercedes-Benz E 213

Mercedes-Benz zet een grote stap richting de toekomst met de nieuwe E-Klasse. De tiende generatie E-Klasse onderscheidt zich door zijn opvallende, emotionele design en hoogwaardige interieur. Lees verder...

RemetzCar Framebouwchassis Mercedes E213

FB Chassis Mercedes-Benz E 212

RemetzCar is voorloper op het verlengen op basis van de zuinigste motoren van dit model. Zo is het dus al mogelijk om een 200CDI BlueEFFICIENCY tot framebouw chassis te laten verlengen. Heeft u behoefte aan iets meer vermogen dan is dit ook uiteraard ook mogelijk. Lees verder...


We bouwen het chassis op basis van een door de klant aangeleverde standaard Estate of Sedan. Alle onderdelen die bij het voertuig horen, zoals de achterportieren, achterbank, achterklep en achterlichten worden na de verlenging weer terug geplaatst. Vanwege de constructie van de verlenging heeft de auto alleen geen window airbags meer.

De geïnstalleerde technische systemen van de basisauto worden in de RemetzCar verlenging standaard meegeleverd. Alle elektronische rijhulpsystemen, zoals Autopilot en het ESP en ABS-systeem functioneren volledig conform de originele gebruiksaanwijzingen van de fabrikant.

RemetzCar biedt een aantal standaard maatvoeringen voor de verlenging, van bescheiden compact tot stijlvol lang. Allen uitgevoerd met optimale verhoudingen en een uitgebalanceerde gewichtsverdeling. Praktisch, ruim en comfortabel, de ideale basis voor uw ombouw. Staat uw maatvoering of automerk er niet bij neem dan contact op. We adviseren u graag over de mogelijkheden.