RemetzCar Framebouwchassis Tesla Model S

Remetz Framebouwchassis Tesla Model S

We bouwen het chassis op basis van een door de klant aangeleverde Model S. Alle onderdelen die bij het voertuig horen, zoals de achterportieren, achterbank, achterklep en achterlichten worden na de verlenging weer terug geplaatst. Vanwege de constructie van de verlenging heeft de auto alleen geen window airbags meer.

De geïnstalleerde technische systemen van de basisauto worden in de RemetzCar verlenging standaard meegeleverd. Alle elektronische rijhulpsystemen, zoals Autopilot en het ESP en ABS-systeem functioneren volledig conform de originele gebruiksaanwijzingen van de fabrikant.

RemetzCar biedt één standaard maatvoeringen voor de verlenging. Uitgevoerd met optimale verhoudingen en een uitgebalanceerde gewichtsverdeling. Praktisch, ruim en comfortabel, de ideale basis voor uw ombouw. Wenst u een afwijkende maatvoering neem dan contact op. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

RemetzCar Framebouwchassis Tesla Model S

VERSIES


Achterwielaandrijving
All-Wheel Drive
60
70
75
85 / P85
60D
70D
75D
85D / P85D
90D / P90D
100D / P100D

AFMETINGEN


  lengte wielbasis verlenging -
Standaard voertuig 4970 2954 - -
RCTES-3800 5770 3754 800 -
- afmetingen zijn in mm en kg.

RemetzCar Framebouwchassis Tesla Model S


RemetzCar Framebouwchassis Tesla Model S
MODIFICATIES
Het basisvoertuig wordt verlengd op een hiervoor speciaal ontwikkeld juk dat de maatvastheid garandeert. Al het plaatwerk voor oa. de nieuwe dorpels, vloer en bodemdelen zijn ontworpen met CAD software en worden gemaakt met behulp van computer gestuurde machines.
De carrosserie wordt doormiddel van de nieuwste technieken op aluminium verwerkings gebied verlengd. Speciale Aluminium lasapparatuur garandeert een optimale verbindingen die gelijk staan met de eisen van de originele auto.

Aangepast:
- Bodembescherming
- Remleidingen
- Elektrische bedrading
- Alles geheel afgewerkt in een beschermende coating.